sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Täydelliset = Team Perfect

Nimiäiset on vietetty. Vaativa tehtävä saatu päätökseen ja pentujen viralliset nimet on päätetty. Toki niitä hetken mutustellaan ja viilataan, jos siltä tuntuu, mutta kyllä nyt aika hyviltä tuntuvat.

Minä pyörittelen nimiä usein jo ennen pentujen syntymää, mutta hyvin usein ne muuttuvat pentujen syntymän jälkeen. Olin näille pennuille miettinyt teema-nimiä Wiljon mukaan ennen astutusta ystäväni avustuksella ja astutuksen jälkeen toisella teemalla. No, niin vain kävi, että nämä vauvelit eivät näyttäneet yhtään aiemmin keksityiltä nimiltä :)

Niinpä mietin, että miten saisin vähän Unnaa ja vähän isää. Unnan nimi on biisi ja tällä hetkellä suurempi veikkaus isästä on Risto. Päädyin ajatukseen PERFECT-pentue = Team Perfect. Vaikka joku olisikin Wiljon lapsi, ovat nämä lapset minusta täydellisiä <3 <3

Isäntä osallistui tähän tehtävään mieluusti. Hän suolsi miulle biisin nimiä missä esiintyy perfect-sana. Niistä minä sitten valikoin mieluisimmat. Tietenkin myös kuuntelin kappaleet :))

Tytöt ovat

Nicolen In Perfect Harmony  (Within Temptation)
Nicolen Perfect Day  (Duran Duran / Lou Reed)

Pojat ovat

Nicolen Perfect Stranger  (Deep Purple)
Nicolen Perfect Storm  (Brad Paisley)
Nicolen The Perfect Boy  (Cure)

Näillä mennään. Reilun parin viikon päästä nimien pitää olla varmat, kun penneleistä otetaan polveutumistutkimukset ja he saavat sirut. Siihen asti niitä voi vielä mutustella :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti