lauantai 28. helmikuuta 2015

Olemme muuttaneet...

Tänään pennut muuttivat makkarista keittiön puolelle. Uusi tapahtuma ei ollut pentujen mielestä kovin kummoinen. Kaikki olivat reippaina tutustumassa uuteen yksiöön :) Ja muut koirat pääsivät tutustumaan ensin aidan välistä uusiin tulokkaisiin. Kun Unna hyväksyi muut koirat ja pennut kovasti halusivat tapaamaan muita, pääsivät he hetkeksi lattialle tervehtimään muita karvakamuja. Kova suukottelu kävi :)

Pian sammuttiin kuin saunalyhdyt.

Muitakin uusia asioita on tapahtunut. Pennut ovat pikkuhiljaa maistelleet kiinteää ruokaa. Kovinkaan suuri menestys ei vielä ruoan suhteen ole ollut, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. Baarissa on vielä parempaa tarjolla :)

Tämän kertaiset kuvat on sitten vain nukkuvista lapsista. On ollut niin kova tohina päällä, etten ole kerinyt kameraa ottamaan esille, kun pennut ovat olleet valveilla. Näiden touhupeppujen kanssa pitää olla ja leikkiä, ei siinä aina kameraa muista ottaa :) Huomenna sitten....Lindan aikoinaan pennuille antamat pehmoaasi ja pehmopupu ovat aina yhtä suosittuja unikavereita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti